Where does it go?


Lycka!

Rasmus fick för någon vecka sedan ett väldigt värdefullt brev där det stod att han kommit in på Nyköpings folkhögskola! Han är så bra min karl, det vet vi ju redan! Sedan dess har jag gått och väntat och undrat varför inte mitt brev kommit. Men IDAG, fick jag ett samtal som fick hjärtat att banka lite hårdare än vanligt!

Kvinnan jag pratade med berättade att hon försökt skicka brev till mig men att det inte kommit fram, det hade hela tiden skickats tillbaka till henne. Så hon valde att ringa istället och oj vad glad hon gjorde mig! Hon sa att jag kommit in!!!! Jag är så lycklig, i höst flyttar jag och Rasmus till Nyköping, tillsammans, för att hålla på med musik! Hur grymt är inte det??

Jag satte mig och firade på torget med en grillkorv och festis i det fina vädret! Finaste dagen på länge och jag är tacksam!

Nu är det bara för mig att ta körkort, sedan ska jag lära mig piano!


Virrig i Västerås

Är uppe med tuppen, enligt mig själv, och vandrar runt Västerås då jag ska på möte kl 9. Har precis hittat rätt! Tack gud för gps på mobilen!!

Efter detta ska jag gå en runda i centrum och sedan åker jag hem till min trygga vrå igen.

Ikväll kommer Rasmus ut till Hummelsta och då ska jag, mamma och han grilla och sedan bara dega framför tvn.

Imorgon ska vi vara "förkör" till återsken som har rockkonsert i bachohallen! Det ska bli skitkul!

Detta kommer bli en fin helg!


Valborg

Min valborgskväll igår blev trots jobb från 11-20 en riktigt fin kväll, den kunde inte blivit så mycket mysigare! Vi lagade mästerligt delikat mat och åt vindruvor och jordgubbar, vilket gjorde den plågsamma promenaden hem med värkande fötter att det hela var värt det! Tackar älskling för att han är så fin!!


Runt runt och hem igen

Nu har jag varit på alla auditions på folkhögskolor. Puuh! Mycket press, enorm nervositet och sjukt bra erfarenhet. Jag har lärt mig mycket om mig själv och jag vill tro att jag blivit bättre på att hantera min nervositet också. 3 skolor har det slutligen stått emellan. Jag sökte till Birkagården, Billströmska och Nyköping.

Helt otippat så var det plötsligt Nyköping som fanns i mitt och Rasmus framtida drömscenario! Det verkade vara supergoa lärare där. Vill så gärna komma in där! Birkagården vill jag också gå någon gång i framtiden om jag skulle komma in!

Alla auditions gick bra, kanske lite mindre nöjd med den på Billströmska då pianisten spelade fel.. Men men det kunde ju inte jag göra så mycket åt! Det har varit superkul i alla fall och jag har träffat många sköna människor!

I juni senast får jag veta! Spännande, men åh så givande det har varit. Och fan va modig jag är!


RSS 2.0