Super-torsdag!

Åh vilken fin dag jag haft. Vid ett bar det in till Enköping för att lämna in cv på coop och sedan passade jag på att hälsa på lilla farmor lite! Hon och jag tog en liten runda på stadens second hand butiker och jag fyndade ett par fina skor på röda korset för ynka 10 kronor!

Efter ett tag kom Rasmus till Leilas och jag fick honom att skjutsa mig till brödet och fiskarna där vi sneglade lite på billiga möbler mm! Efter det åkte vi till statoil och prövade magnums nya glassar som man fick köpa för 10 kronor om man utnyttjade något erbjudande, kan ju säga att jag aldrig skulle betala fullt pris för dom, yuck! Och vet ni vad? En regular magnum glass går idag på 21 kronor! Det är helt galet, känns som det var igår den kostade 14!!

Sedan åkte vi till Hejaregatan för balkonghäng med frisk luft och pussar, väldigt hälsosamt har jag hört! Det blev även en del tittande på bebis-kort, jag älskar att se på gamla foton! Efter det kom skjutsen och sedan har jag spenderat kvällen med att titta på ännumer bilder och tagit det lugnt i soffan. Nu ligger jag i sängen och tvingar i mig citronvatten. Jag hoppas morgondagen blir lika solig den med!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0