Min vecka hittills

I onsdags firade jag och Rasmus ett halvår! Jag tycker det är ganska löjligt att fira "3 månader" eller "5 månader" för i så fall borde man ju fira varje dag?? Men halvår och år tycker jag enda att man kan göra något kul och fint på! Så det gjorde vi, med champagne med bladguld (jättekonstigt?), tacos och dessert. Jag tycker inte att champagne är gott alls, men jag drack endå bara för att.. Så var det med det.

Under veckan har jag haft körlektioner titt som tätt, det har gått bra men jag tycker det är svårt att komma ihåg allt. Och sen blir jag förbannad på de som tutar på någon med övningskörningsskylt!! Som om man inte ska få chansen att lära sig! Det gör mig såååååååå arg, dom förstör ju bara för mig! Nästa gång har jag lust att gå ur bilen och tala om ett och annat för dom, kommer nog göra det faktiskt. Morr.

Imorrse åt jag och Rasmus våfflor! Åh vad jag längtat, jag har inte ätit det sedan jag började med lchf. Men nu ska jag sluta med det, jag kan inte låta bli att äta frukt, det måste man ju när man är iväg och har långa dagar. Så det känns onödigt att gå på lchf när man redan fuskar med frukt. Jättegott med våfflor i alla fall!

Nu på kvällen har jag jobbat, sedan cruisade jag och Rasmus runt i bilen. Vi lyssnade på rock klassiker på radion och sjöng med så mycket vi kunde. Det är mysigt att åka bil tycker jag. Ett bra ställe att hångla på.

Nu är det våååår, jag har börjat göra en vår-lista på spotify som jag kan lägga upp. Jag älskar att höra fågelkvittret och att kunna cykla, det är som ett lyckorus i kroppen! Snart kan man nog börja använda alla fina vårkläder! Åh.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0