Blå himmel och vår i luften

Jag sitter hemma hos Rasmus i sängen med laptopen i knät. Fönstret är öppet för att jag vill andas in våren, fast det är kallt så jag måste ha en filt runt mig, för att jag envisas med att inte stänga fönstret. Jag vill höra fåglarna.

Idag gick jag upp jättetidigt, strax innan halv sju. Det tog emot och därför ska jag strax sova middag. Jag och Petra skulle nämligen på halkan i västerås idag, det var jättekul! Åh det var som att åka karusell! Sedan när jag kom hem till Enköping gick jag och Rasmus för att äta lunch i form av sallad på Wickmans och efter det gick jag till Leilas second hand för att rota lite bland kläder och lp-skivor. Jag älskar att rota, det är bland det bästa som finns speciellt när man hittar riktiga kap! Det gjorde jag inte idag, men jag kommer på med mig själv att kolla på porslin och inredning hela tiden. Jag vill flytta hemifrån snart, jag skulle mysa till lägenheten så himla fint. Tänk att ha något eget, med färger man valt själv. Ett eget hem med alla mina saker (att få alla kläder att få plats kommer definitivt vara en av de värdsliga problem jag kommer få ta itu med då!!)

En annan sak jag är så himla pepp på är att åka på second hand trip i Sthm. Någon sådan där solig dag då man inte behöver frysa och bara strosa runt på alla mysiga gator för att rota fram gömda skatter. Åh jag blir alldeles glad i hjärtat av att tänka på det, men för att kunna göra det måste man ha pengar och jag är fattig nu innan lön. Men snart så, snaart..

Imorgon har jag en dubbel körlektion jättetidigt, följt av sololektion, en till dubbel körlektion, kör och ensemble. Fullspäckat! Men det är kul att ha dagarna plannerade. Imorgon är det koreografin inför giget som ska läras in på kören, det ska bli spännande. Jag vill ösa på giget, det är så kul när man har en låt man verkligen kan stå för! Och om jag blir nervös ska jag tänka på Jack Black, för att han är rolig.

På fredag fyller Filippa år och då ska vi på fest/middag för att fira henne och Emelie. Det ska bli en trevlig start på en annars tråkig jobbhelg.

Men nu, ska jag sova och hoppas att jag vaknar av att Rasmus har kommit hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0