Back in the days


Hopplöst fall

Öser lite musik istället!


Mitt sällskap har däckat

Rasmus med vänner hade lan här på Hejaregatan igår till idag, så han sover ikapp nu. Och här sitter jag.. Vi tittar på How I met your mother, grym jävla serie.. Eller okej JAG tittar.
 
Det känns så himla konstigt att ha körkortet klart, det känns fortfarande jättekul men jag är så van nu att ha som en mental stress att jag hela tiden ska plugga och läsa om bilen och allt därtill. Den stressen har liksom inte försvunnit än..! Det känns askonstigt verkligen. MEST SKÖNT DOCK!!
 
Nu är det högst 2 veckor och 4 dagar kvar tills vi får våra nycklar till lägenheten. Shiiit!
Det är en etta på 40 kvadrat med högt i tak i Oxelösund centrum som ligger 20 min utanför Nyköping. Det känns som om vi inte kunnat få något bättre än den! Jag är så spänd inför allt fix och piff. Man vill ju göra det till sitt eget liksom, så man trivs. Så att vi trivs!
 
Nu ska jag väcka honom, för att han snarkar. Det får vara min ursäkt.. Sedan är jag sällskapssjuk. True story!
 
Au revoir
 
 
 

FINALLY!

Idag har jag tagit körkort! Det är det som tagit upp så jävla mycket av min tid, men nu slipper jag det! Fett att kunna köra bil själv, kommer dock vara livrädd första gången! Men i alla fall, åååh lättnaden..... Detta firade jag med att köpa saker till mig själv, alltid lika trevligt! Det blev lite roliga strumpor, strumpbyxor, sminkväska, receptbok, mascara och toning! Och eftersom jag tycker att det är alldeles förträffligt trevligt att spendera cash en dag som denna ska jag nu in och köpa en kofta jag gillar! Ikväll ska jag ut och äta med mamma och Henrik, sedan ska jag hänga med Rasmus och hans kompisar när dom lanar. Soft! Men ja kan inte beskriva hur glad jag är att slippa teoriböckerna!!!!!! Puss på livet! Nu är nästa projekt att plinka piano och flytta hemifrån. The adventure continues...


HEJ

Jag är ganska sämst på att blogga just nu. Men jag håller på och kämpar lite så att jag bara kan glida runt sen. Hemlighetsmakeri. Vill inte skriva för mycket. Så om någon har känt att jag varit off eller inte hört av mig på sista tiden ber jag om ursäkt. Det har bara varit lite mycket sista tiden! Jag tänker på er och älskar er precis som alltid! Tusen pussar!


RSS 2.0