Tack

Ibland känns det som om man plötsligt kan ta nya friska tag, som att andas in sval luft och känna sig sådär fri! När man gått i motvind tills solen tillslut tittar fram. Man står där mitt bland allt som är bra, allt som är vackert med precis de människor man vill stå där tillsammans med. Människor med förståelse och djup, människor som inte bara tar den enkla vägen fram utan som har egna visioner. Människor som kan sätta sig in i en situation de aldrig mött och finnas till när de ser att man behöver det. Att ge och få. Är så himla tacksam för er.

Det är tur att man slipper gissa vad som är äkta i livet, för det visar sig så väl med tiden och det är jag också evigt tacksam för. Förr såg jag det som en dålig egenskap att se igenom människors beteende, då det ofta gjorde mig ledsen och besviken på människor. Det är inte längre fallet, jag är så fantastiskt glad för det! De är andras problem att inte kunna hantera äkthet och ärlighet i det här ytliga samhället. För vissa är det bara på med det där skalet, så ska allt helt plötsligt vara glatt och fest trots att det döljer sig så mycket under ytan, som bubblor man bara vill sticka hål på. Jag har kastat det där skalet åt helvete.

För att citera min fina och ack så kloka mor, "vissa människor kommer aldrig förändras Emma, dom kommer vara på samma sätt hela livet". Att förstå sanningen i dom orden har gett mig så mycket och det tänker jag ge tillbaka till dom jag älskar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0