Konsten att ösa

Jag tänkte på en sak idag medans jag sprang runt i huset och sjöng till diverse rocklåtar, att det är svårare att få en säkerhet i en rockig röst. I alla fall enligt mig! Rockmusik har och kommer alltid finnas i mitt hjärta. Det är sån musik jag brinner för, som jag drömmer om att få göra. Jag tycker om att göra andra stilar men det kommer alltid va rock som ligger närmast till hands.

Det är jättelätt att sitta och öva på ballader hemma, men det är väldigt sällan jag känner att jag kan gå och ösa någon tung rocklåt medans någon är hemma. Så det är lite mer svårövat. Det räcker inte med bandensemble en gång i veckan för att kunna vara säker. Man vill ju kunna improvisera och kolla vad man fixar och vad som låter bäst själv först med en låt. Därför tror jag att om man inte repar flera gånger i veckan och får improvisera och utforska så tror jag inte det är så lätt att sjunga rock om man jämför med dom som sjunger pop eller rnb.

En sak jag upptäckt är i alla fall att jag kan så jävla mycket mer än jag tror. Det är något jag glömmer ibland, men jag ska bli bättre på att påminna mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0