Folkis-time

Idag har jag kollat upp folkhögskolor, man vill inte missa någon bra så jag har kollat lite på de flesta i Sverige med musik/afro profil. Nu är jag i alla fall nere på under 20 skolor! Billströmska är den som ligger högst upp på min och Rasmus lista, dock den med högst söktryck i Sverige också men det är värt ett försök. Finns en som verkar superbra i Stockholm också.

Vi vill helst komma härifrån, till ny stad, nya människor för att få nya erfarenheter och få chansen att bo tillsammans. Vi båda älskar Göteborg och billströmska är drömmen i sin idylliska herrgårds miljö. Men någonstans hamnar man ju och något som är viktigt för mig är att lärarna haft en karriär inom musik och det är ju kul om dom har workshops och föreläsningar också!

Det ska bli helt underbart att ha tillgång till replokaler och studios. Att komma bort från Enköping. Att få tid för sig själv i en helt ny miljö, med nya ansikten och att få inspireras av andra musiker! Jag tror inte jag kan längta mer än såhär, jag är så satans nyfiken på livet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0