Ett steg i en ny riktning

Jag vill tro att tiden läker sår och att allt gör mig starkare. Jag ser mig själv som en tjej som på sista tiden mognat och som insett hur jag ska gå till väga för att jag ska må som bäst. Och det är det som är det som är allra viktigaste, att jag mår bra! För om inte jag är rädd om mig själv, vem ska då vara det?

Jag är inte längre rädd för att definiera äkta vänner eller rädd att se dom där guldkornen jag har omkring mig som verkligen ägnar mig tid, bryr sig, lyssnar och ger en lycka som känns ända in i själen. Jag är inte rädd för att sålla bort folk som påverkar mig negativt. Ytlig vänskap är inget för mig, för det som verkligen värmer i mitt hjärta är de som tar ens hand när man sträcker ut den.

Jag vill vara bland dom som vågar, de som vågar följa sina drömmar, som vågar prata om svåra saker, de som vågar visa äkta kärlek och de som vågar vara sig själva. Man ska inte backa för någon, man ska ha huvudet högt och våga tro. Våga tro på bra förändringar. Saker löser sig, man behöver bara hjälpa det på traven lite.

Jag har mål, jag har drömmar och jag har kärlek. Jag har alla möjligheter och inget kan stoppa mig!

Jag kommer alltid vara Emma, som vågar ha åsikter och ta ställning, som vågar drömma. Jag älskar det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0