Min kärlek i singular

Alla har vi ett förflutet. Många människor passerar ens väg i livet. I mitt fall har det ena lett till det andra och i slutändan har allt varit goda erfarenheter. Och ni kanske tror jag ljuger då jag säger att alla erfarenheter varit goda, så för att förklara vad jag menar lite bättre så har ju även de dåliga erfarenheterna varit goda, då de fått mig att inse att jag aldrig ska göra om dem.

Mina misslyckanden, naiva nätter, pinsamma möten och dåliga upplevelser har liksom inte varit tillräckligt dåliga för att ge mig dåligt samvete eller ångest än idag. Det som har hänt har hänt och jag har alltid lärt mig något på vägen och för det är jag, på något underligt sätt glad över. Vissa ur mitt förflutna har dock förmågan att fortfarande göra mig nervös, snubblande, fumlande och det uppskattas kanske inte men jag antar att vissa människor har stor påverkan på en och det kan man inte göra något åt i efterhand. Oftast är det människor jag känner att jag inte riktigt vet vad jag har. Jag skulle säga att jag vill lägga människor och intryck i fack, sortera dom, ungefär "Kan lita på"-"Kan ej lita på", "Gör mig glad"-"Gör mig ledsen", "Bra upplevelse"-"Dålig upplevelse"... Ja ni förstår! Jag känner mig tryggare då, jag vill liksom inte bli överraskad eller sviken i onödan. Den tiden är förbi och jag kan vidare och vara glad i hjärtat som bara jag kan.

Jag vandrar gatorna
med känslan av att allt lett till detta. Till detta bultande kärleksrus genom kroppen. Att alla barnsliga tankar om ett stort ALDRIG var helt förgäves, alla oroliga magkänslor och alla brustna hjärtan, det skulle leda mig till lycka. Det hade vart skönt att veta det då, i stunder av tvekan och trånande. Men nu vet jag att allt ordnar sig. Jag tror övergången var ungefär när jag slutade plannera hur mitt liv skulle bli och började ta saker i egna händer, ansvara om mitt eget välmående och göra saker som jag älskar. När jag tog chansen.

Jag har min kärlek och han är så go. Min kärlek är glittriga ögon, en söt morgonfrisyr, ett skratt som värmer själen på en hundradels sekund. Min kärlek är hög mysfaktor, filmhäng, roadtrips, morgonlathet, restaurangbesök och hångel. Min kärlek är musikalisk, ödmjuk, förstående och ger tröst när helst man behöver. Min kärlek är äggröra, falukorv och bacon. Min kärlek är en vacker pojke med både känsla, humor och bra smak (..kär i världens ballaste brud bl a). Jag älskar honom. Jag älskar dig. Det är hur mysigt som helst att ränna omkring och älska någon. Det finns inget bättre, ingen bättre, i hans famn hör jag hemma.

Livet är en krokig underbar väg som jag tänker vandra med drömmar, kärlek, fina kläder, vackert sällskap och härlig musik.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0