Jag ska aldrig mer glömma mig

Jag älskar mig själv. Så får man inte säga i lilla landet lagom. Man ska inte vilja synas eller höras, inte ha åsikter som går emot vad mängden tycker. Man får inte vara nöjd med sina prestationer och man har oftast svårt att ge andra komplimanger, för man kan ju inte erkänna att någon annan är snygg eller är duktig på något, det går bara inte!

Det är så många människor som livnär sig på sin avundsjuka, som är så osäkra och bara följer strömmen. Folk som bara förstör och rämnar ens självförtroende, men det kommer aldrig hända mig mer och det är så skönt. Jag är en lycklig tjej med insikt och tro på mig själv och min egna förmåga, resten spelar faktiskt ingen roll.

Jag älskar mig själv, jag älskar mitt liv, jag älskar mina vänner, jag älskar att sjunga och jag är jävligt bra på det. Jag älskar ärliga och uppriktiga människor, de bildar en sådan kontrast till den gråa gröten i Sverige. Det är så kul med människor som ger komplimanger och bara är allmänt genom-goa, de kan göra hela ens dag utan att ens förstå det! Jag är så GLAAD och detta har varit en toppendag och en toppenvecka!! Man får inte glömma hur viktigt det är att må bra och att göra saker som får en att le! Hejdå.

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0