Dagens tanke

Jag är ganska duktig på att tänka och överanalysera saker. Ibland har det blivit jobbigt att göra så, men nu för tiden har jag lärt mig hantera det till min fördel. Så jag funderar lite på om "dagens tanke" kan bli något i bloggen som jag fortsätter med, i alla fall för min egen skull för att avlasta hjärnan.. Tänkte i alla fall skriva om något idag. Genom ett samtal med en vän började jag tänka över relationer, alla killar jag träffat som påverkat mig kanske jag borde säga istället, och vart dessa har lett mig i livet. Detta är mina erfarenheter och spekulationer.

När man var yngre och osäker så ledde det till att man träffade killar som återspeglade det, om inte killar som gjorde en ännu osäkrare. När man sedan får mer självförtroende och känner sig grym och skitsnygg då kan man få vem man vill. När man sedan börjar träffa människor som får en att må bra och som man kan vara sig själv fullt ut med, det är då man inser vad man behöver och förtjänar.

Jag tror faktiskt att det är så. Man måste själv förstå hur bra man är innan någon bra passerar ens väg. Man måste ha insett att man förtjänar att må bra och att man inte borde nöja sig med vad som helst. Tycker man själv att man inte duger då är det klart att man låter sig nöjas med något pucko för man vet ju inte bättre, men känner man att jag är så snygg, ball och grym! Jag förtjänar det bästa, då tror jag att man finner den där speciella människan som får en att må på topp och som vill lyfta fram den du är istället för att kritisera dig. Mår man inte bra så är det ju lätt att man tröstar sig med att träffa någon man inte borde, bara för att.

På något sätt måste jag endå se alla erfarenheter som bra erfarenheter då de gjort mig till den jag är idag.

Jag vill typ att alla ska förstå hur bra dom är!! Och att man förtjänar alltid det bästa. Det är bara en själv som kan se till att få bättre självförtroende, att ta en chans eller att bryta den där onda cirkeln. Man får det man tycker att man förtjänar. Du är perfekt precis som du är!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0