Jag är så kär tralala

Jag har aldrig känt såhär starka känslor någonsin i mitt liv. Jag är så tacksam för all kärlek och över varje dag med min älskade kille. Varje timme faktiskt..minut...SEKUND! Tamejfan varje tusendels sekund! Jag ville bara skriva av mig det då jag är som en vandrande överkänslig hormonbomb för tillfället. Fint, hejdå.


Jag gillar inte semlor

Fettisdagen började med en dubbel körlektion som gick alldeles utmärkt. Men jag måste bara ge en stor säck med ris till den jävla idioten som tutade åt mig idag! Det händer ibland att jävligt viktiga personer som har jättebråttom tutar. Jag förstår inte grejen om man inte gör något speciellt stort fel och det står; ÖVNINGSKÖR på skylten. Antingen så är man jävligt pantad eller så har man inte fått ligga på länge! Bittra satar!

Ikväll ska jag på min första teorilektion och bli ännu klokare, sedan ska jag och min pojke bara mysa sönder. Jag vill se Skönheten och odjuret, kanske att han låter sig övertalas! Hoppas! Nu ska jag gå och ta hand om mina stackars älsklingar till vårskor som kännt sig ensamma hela vintern. Puss


Bägaren som rann över för sista gången

Jag har städat hela dagen, nu är jag inne på mitt rum och alla dess vrår. Jag har haft huvudet någorlunda högt idag tills jag fick ett telefonsamtal, ett enda litet telefonsamtal påverkade mig enormt, som alltid. Jag svarade inte, men min telefonsvarare gav beskedet om ett nytt meddelande som jag såklart inte kunde låta bli att lyssna på. Jag hoppades väl på att få höra något annat än samma gamla visa, men till min besvikelse sa rösten precis samma sak som alltid. Om man inte svarar på 10 samtal eller mer, borde man inte fatta hinten då? Jag orkar inte, vill vara ifred.

Det handlar om att ständigt bli sviken och besviken. Det handlar om att bli tryckt till botten av någon som egentligen borde ta ansvar och lära mig hur man ska vara som människa. Det handlar om hårda ord som bara spottats i ansiktet på mig under flera år. En egoistisk människa som varken verkar vilja eller kunna förändras. Det krävs så mycket mer än ett telefonsamtal eller ett sms om jag ens ska överväga att förlåta.

Och hur kan man ens be om ursäkt när man aldrig förstår vilken smärta man orsakat? När man inte ser sina egna fel och brister? När allt som vanligt är mitt fel och när jag är blåst eller korkad. Då är ordet förlåt lika tomt och ihåligt som dina hot.

Nu behöver du i alla fall aldrig mer hota med att slänga ut mig på gatan för nu är jag borta. Jag drog gränsen du borde dragit för längesen.

 


Min kärlek i singular

Alla har vi ett förflutet. Många människor passerar ens väg i livet. I mitt fall har det ena lett till det andra och i slutändan har allt varit goda erfarenheter. Och ni kanske tror jag ljuger då jag säger att alla erfarenheter varit goda, så för att förklara vad jag menar lite bättre så har ju även de dåliga erfarenheterna varit goda, då de fått mig att inse att jag aldrig ska göra om dem.

Mina misslyckanden, naiva nätter, pinsamma möten och dåliga upplevelser har liksom inte varit tillräckligt dåliga för att ge mig dåligt samvete eller ångest än idag. Det som har hänt har hänt och jag har alltid lärt mig något på vägen och för det är jag, på något underligt sätt glad över. Vissa ur mitt förflutna har dock förmågan att fortfarande göra mig nervös, snubblande, fumlande och det uppskattas kanske inte men jag antar att vissa människor har stor påverkan på en och det kan man inte göra något åt i efterhand. Oftast är det människor jag känner att jag inte riktigt vet vad jag har. Jag skulle säga att jag vill lägga människor och intryck i fack, sortera dom, ungefär "Kan lita på"-"Kan ej lita på", "Gör mig glad"-"Gör mig ledsen", "Bra upplevelse"-"Dålig upplevelse"... Ja ni förstår! Jag känner mig tryggare då, jag vill liksom inte bli överraskad eller sviken i onödan. Den tiden är förbi och jag kan vidare och vara glad i hjärtat som bara jag kan.

Jag vandrar gatorna
med känslan av att allt lett till detta. Till detta bultande kärleksrus genom kroppen. Att alla barnsliga tankar om ett stort ALDRIG var helt förgäves, alla oroliga magkänslor och alla brustna hjärtan, det skulle leda mig till lycka. Det hade vart skönt att veta det då, i stunder av tvekan och trånande. Men nu vet jag att allt ordnar sig. Jag tror övergången var ungefär när jag slutade plannera hur mitt liv skulle bli och började ta saker i egna händer, ansvara om mitt eget välmående och göra saker som jag älskar. När jag tog chansen.

Jag har min kärlek och han är så go. Min kärlek är glittriga ögon, en söt morgonfrisyr, ett skratt som värmer själen på en hundradels sekund. Min kärlek är hög mysfaktor, filmhäng, roadtrips, morgonlathet, restaurangbesök och hångel. Min kärlek är musikalisk, ödmjuk, förstående och ger tröst när helst man behöver. Min kärlek är äggröra, falukorv och bacon. Min kärlek är en vacker pojke med både känsla, humor och bra smak (..kär i världens ballaste brud bl a). Jag älskar honom. Jag älskar dig. Det är hur mysigt som helst att ränna omkring och älska någon. Det finns inget bättre, ingen bättre, i hans famn hör jag hemma.

Livet är en krokig underbar väg som jag tänker vandra med drömmar, kärlek, fina kläder, vackert sällskap och härlig musik.

Cravings

Lanvins "Marry me" luktar så jäklarns gott, den måste jag nästan bara ha. Ville bara säga det! Hejdå.


Grattis!!!!!!!!!

Hann inte mer än skriva förra inlägget så ringer Rasmus och berättar att han fått körkort!!! Fyfan så skönt, grattis fina älskling! Vilken härlig dag!! Happyface


Happy valentines day

Dagen började med att jag åkte till Rasmus innan solo lektionen. Då fick han cupcakes som jag bakat igår, choklad smak, dom vart supergoda!! Jobbigt att äta socker faktiskt när man låtit bli ett tag, allt känns så mäktigt. Man skulle typ kunna nöja sig med en tugga! Fast jag och Rasmus har bestämt att denna dag är frossar-dag.

Sedan fick jag ett jättefint halsband med en sten formad som ett hjärta, Tack!!! Jag fick även reda på att älskling ska laga middag åt oss ikväll, sedan blir det ben&jerrys cookie dough till efterrätt (min favvo!!) samt att vi ska förtära godis askarna vi köpt till varann.. Herregud, hur ska jag orka? Vi behöver inte gå hungriga i alla fall!

Senare ska vi kolla på grammy awards och någon mysig film, men nu är det först kör och rockensemble! Älskar den här dagen! Update: glömde det viktigaste! Haha! Älskling hade även köpt bananer till mig, tyckte det var så kul! Mina vänner förstår det komiska i det, jag älskar nämligen banan! I olika maträtter, bananchips, u name it!


14

Snart är det alla hjärtans dag. En dag som jag tidigare velat slå i ansiktet, men inte nu längre för nu har jag något värt att fira. Nämligen att jag har världens finaste vid min sida! (jag har blivit så romantisk av mig att det nästan är äckligt!)

Idag ska jag, mamma och syster in till stan och handla lite hemlisar inför imorgon. Spännande, spännande! Jag tycker att det är så kul att överraska folk, att se deras glada reaktioner. Det finns inget bättre än att göra andra människor lyckliga!

Annars ska jag bara slöa idag efter mina mystiska eskapader! Det tråkiga med morgondagen är att tisdagar är vår mest fullspäckade dag i veckan. För min del sång, kör och rockensemble. Men nog ska vi hinna, jag låter bilden nedan tala för hur jag känner hehe.

Imorgon ska även min kära skriva sitt teoriprov för körkortet och jag önskar honom stort lycka till, spark i röven osv. Han måste klara det för han är så himla duktig och förtjänar det så jättemassor!Ps. Foo's vann 4 grammys igår, Woop woop!

-


Ren jävla kärlek!Det här samarbetet gjorde mig helt varm i kroppen, glad i hjärtat, men hur har jag kunnat missa? Hur som helst beundrar jag dem galet mycket.

Grammy awards

Stannade uppe, grammy awards började 2.55 på kanal 11 och foo's skulle spela så det var givet. Efter deras framträdande vart huvudet tungt så nu ligger jag i min säng. Det jag såg var grymt! Hoppas man kan se hela i efterhand, älskar att se galor för då är alla man beundrar samlade typ! Sedan tycker jag live-framträdanden är intressanta. Då har man en chans att kicka some ass och många gör det så jävla bra!!!


Jag ska aldrig mer glömma mig

Jag älskar mig själv. Så får man inte säga i lilla landet lagom. Man ska inte vilja synas eller höras, inte ha åsikter som går emot vad mängden tycker. Man får inte vara nöjd med sina prestationer och man har oftast svårt att ge andra komplimanger, för man kan ju inte erkänna att någon annan är snygg eller är duktig på något, det går bara inte!

Det är så många människor som livnär sig på sin avundsjuka, som är så osäkra och bara följer strömmen. Folk som bara förstör och rämnar ens självförtroende, men det kommer aldrig hända mig mer och det är så skönt. Jag är en lycklig tjej med insikt och tro på mig själv och min egna förmåga, resten spelar faktiskt ingen roll.

Jag älskar mig själv, jag älskar mitt liv, jag älskar mina vänner, jag älskar att sjunga och jag är jävligt bra på det. Jag älskar ärliga och uppriktiga människor, de bildar en sådan kontrast till den gråa gröten i Sverige. Det är så kul med människor som ger komplimanger och bara är allmänt genom-goa, de kan göra hela ens dag utan att ens förstå det! Jag är så GLAAD och detta har varit en toppendag och en toppenvecka!! Man får inte glömma hur viktigt det är att må bra och att göra saker som får en att le! Hejdå.

 
Operation halkan

Har fått reda på att jag och Petrus ska göra halkan tillsammans om några veckor!! Kommer bli en ruggigt bra dag, weiii! 

 


Le musiktisdag

Idag var det kör och rockensemble! Det var skitkul, jag känner verkligen hur mycket säkrare jag är på mig själv nu än för något år sedan. Jag är så taggad inför giget i mars, kan knappt vänta! Skönt är även att jag ska framföra en av mina favoritlåtar så jag kommer inte ens behöva noja över texten då jag lyssnat på den under många år. Underbart helt enkelt och jag känner mig redo!


Dagens tanke

Jag är ganska duktig på att tänka och överanalysera saker. Ibland har det blivit jobbigt att göra så, men nu för tiden har jag lärt mig hantera det till min fördel. Så jag funderar lite på om "dagens tanke" kan bli något i bloggen som jag fortsätter med, i alla fall för min egen skull för att avlasta hjärnan.. Tänkte i alla fall skriva om något idag. Genom ett samtal med en vän började jag tänka över relationer, alla killar jag träffat som påverkat mig kanske jag borde säga istället, och vart dessa har lett mig i livet. Detta är mina erfarenheter och spekulationer.

När man var yngre och osäker så ledde det till att man träffade killar som återspeglade det, om inte killar som gjorde en ännu osäkrare. När man sedan får mer självförtroende och känner sig grym och skitsnygg då kan man få vem man vill. När man sedan börjar träffa människor som får en att må bra och som man kan vara sig själv fullt ut med, det är då man inser vad man behöver och förtjänar.

Jag tror faktiskt att det är så. Man måste själv förstå hur bra man är innan någon bra passerar ens väg. Man måste ha insett att man förtjänar att må bra och att man inte borde nöja sig med vad som helst. Tycker man själv att man inte duger då är det klart att man låter sig nöjas med något pucko för man vet ju inte bättre, men känner man att jag är så snygg, ball och grym! Jag förtjänar det bästa, då tror jag att man finner den där speciella människan som får en att må på topp och som vill lyfta fram den du är istället för att kritisera dig. Mår man inte bra så är det ju lätt att man tröstar sig med att träffa någon man inte borde, bara för att.

På något sätt måste jag endå se alla erfarenheter som bra erfarenheter då de gjort mig till den jag är idag.

Jag vill typ att alla ska förstå hur bra dom är!! Och att man förtjänar alltid det bästa. Det är bara en själv som kan se till att få bättre självförtroende, att ta en chans eller att bryta den där onda cirkeln. Man får det man tycker att man förtjänar. Du är perfekt precis som du är!


Torsdag

När man lättat allt från hjärtat, har livet framför fötterna och bra människor kring sig så kan man inte annat än le! Så jag tänker somna med ett sådant på läpparna.

Tack till er som gjort min torsdag och tack för ett välbehövlig telefonsamtal idag!

Tänker på jossan också och hur hon har det i amerikat, man blir ju stolt i alla fall över den styrkan som finns i den tjejen. Och glad över att resan gör att hon hittar sig själv på djupet och verkligen förstår hur värdefull hon är. Saknar dig fina, och om du läser det här är det dags för Skype när du har tid!!

En sista sak som är ganska random, clowner! Jag har fan clown-fobi!! Det är garanterat någon skräckfilm som gett mig det. Är så jävla rädd varje kväll när jag ska lägga mig. Bota mig! Jag står inte ut..


Älskling&Jag

Att jag fick turen att ha Rasmus i mitt liv, jag kommer aldrig riktigt förstå vad jag gjort för att förtjäna den finaste killen i världen. Men en sak vet jag och det är att han gör mig så otroligt lycklig och jag är så kär! Den 29 februari firar vi ett halvår tillsammans och vi känner oss fortfarande nykära och jag tror att jag alltid kommer ha kvar den där nykär-känslan i mig. Den är helt underbar.

Jag har aldrig känt såhär och jag hoppas verkligen att alla människor får chansen att känna som jag gör någon gång i sitt liv. Att allt bara faller på plats och man är så kär så man spricker.

Jag älskar dig Rasmus, det kommer jag alltid göra och den känslan du ger mig känns ända ut i fingertopparna! Du får min mage att pirra bara genom att hålla mig i handen. Kärlek är verkligen det finaste som finns, din kärlek.

Jag är så jävla lycklig!


If it's meant to be it will be

Efter att ha degat ut rejält i sängen med pojken min imorrse träffade jag bästa Petra! Vi gick en sväng till Friskis-gymmet och kollade läget lite, jäkligt fina lokaler, vi funtar på att skaffa kort. Jag tyckte det var så kul att gymma förrut!!.. Sedan vart det en sväng på stan och sedan bar det hem till älskling, det var så mys att vandra runt staden med Petrus och prata om allt mellan himmel och jord. Skönt att du är frisk, jag har saknat dig!

Sedan ringde körskolan och sa att dom tyckte jag skulle boka upp mig framöver för att köra massa lektioner intensivt då de tyckte att jag var duktig och lärde mig snabbt, vilket var underbart att höra! Servicen är inte dålig där inte när dom ringer kunden, hehe så gulligt. Det är så kul att köra bil, älskar det. Just nu med skräckblandad förtjusning dock!

Jag och Rasmus har börjat söka folkhögskolor nu så allt rullar på, sången går bra, livet är bäst och det är precis som jag vill ha det!


RSS 2.0