I love it when you... Oh crap, I love everything you do!

Vid 7-tiden imorrse blev jag väckt och sedan dess har jag inte kunnat somna om. Men det var av någon jag tycker väldigt mycket om så jag antar att det är okej. Idag fyller fina Jossan år och hon ska firas ikväll! Det är tänkt att vi ska på oktoberfesten och jag har inte bestämt än om jag ska gå eller inte och om jag ska förtära alkohol.

Jag funderar på att gå upp på stan och köpa mig lite smink som tagit slut och städa mitt rum som ser värre ut än vanligt. Vill man hitta något så är det golvet man ska inrikta sig på, enough said. Intressantare än så blir det inte.

Imorrn ska jag på middag med honom. Och hans familj. Det är med skräckblandad förtjusning. Nejdå, det ska bli trevligt, de är bara snälla människor där så hur illa kan de gå? Jag kanske spiller, ramlar, rapar eller råkar använda en mindre lämplig svordom som brukar trivas i min mun. Men vad gör det om hundra år =)


HEJDÅ SVENSK MARK

NU ÅKER JAG TILL LONDON! Och inte nog med det, resan är med bla min bästa vän. Kommer bli perfekt! Vi ska äta gott, åka london eye, vara på madame tussauds och shoppa, MASSOR! Om en timme ska vi åka till flygplatsen så kanske dags att jag packar klart.. Hejsvejjs!UPDATE: LONDON VAR UNDERBART!


DAGENS I-LANDS DILEMMA

  
JAG KAN INTE BESTÄMMA MIG! Ska jag färga mörkare eller lite rödare ton? Klippa mig eller slita på mitt hår tills det ruttnar och faller av? Jag har ingen jävla anining. Innan veckans slut ska jag ha bestämt mig!(Bra att jag ger den största tidsoptimisten en deadline..)

RSS 2.0