Work Work

Har först jobbat 6 dagar i rad, ledig gårdag i v-ås och idag jobbade jag igen! Någon morgon vill jag bara vakna upp utvilad, kunna sova hur länge jag vill, det var så länge sedan.. Nu är jag i alla fall ledig två dagar, varav en är min födelsedag som jag känner på mig kommer bli en fin dag.

Idag efter jobbet, cyklade jag hem med musik i lurarna (min nyfunna gamla mp3!!), det ger en genast lite energi tillbaka. Sedan hämtade Freja upp mig och vi åkte och handlade saker tills imorrn då vi ska ha en middag för våra närmaste vänner, vilket ska bli jättemysigt! När vi handlat klart åkte vi till Max för att räkna ut some stuff och så att jag kunde pussa lite på älskling och sedan bar det av hem.

Syster gick och köpte en pizza som vi delade på och oturligt nog hade den banan på sig. Ajdå så tråkigt! Nu ligger jag bara och väntar på att rasmus ska sluta. 3 min kvar!!!! I skrivandets stund.

Jag hoppas morgondagen blir lyckad!En ascool bild jag tog på mig själv i hissen för ett tag sen...hahaha..haha. Jag tycker i alla fall att den är kul!


Kommentarer
Postat av: Freja

Middan imorgon kan inte bli annat än lyckad efter våran exklusiva shopping ;)

2011-11-03 @ 21:50:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0