Att försöka igen

Funderar starkt på att börja skriva dagbok igen. Få ner alla dom där viktiga tankarna som spelar roll.

Hon som är jag


Jag vill gå emot känslan av att inte veta. Jag vill börja se klart och sluta leva i en spiral av suddighet.
Jag ska ta tag i det här.

inspiration


               


En stor dos sanning
Tjabba

Jag slarvar med mat för att jag är fjantig och inte vill ha saker som är enkla att laga. Fjant fjant. Nu har jag smockat i mig asmycket mat i alla fall och ist för att vara svimfärdig så känner ja mig helt snurrig i bollen. Vet inte vad som är värst. Befinner mig iaf i sk matkoma för nu vart jag skittrött!

Men nu är det bara att slänga sig ut i höstrusket och cykla hem till älskling.

Jag har faktiskt köpt brämhults juice också, klart man slår till när de är extrapris jag är ju min fars dotter!


KÄRLEK VID FÖRSTA KLUNKEN! ÅHDu&Jag

Jag har världens finaste kille! Det finns ingen bättre för mig, han gör mig alltid så himla glad och finns alltid där när jag behöver. Egentligen finns det inte ord för hur mycket jag tycker om honom hur mycket jag än har och kommer att försöka förmedla det. Men jag ska verkligen försöka göra mitt bästa för att visa dig hur du får mig att känna. 

En sak är i alla fall säker och det är att jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra!Chantal Kreviazuk – Feels Like Home

En av de finaste låtar jag vet till min finaste. Den får mig nästan gråta varje gång och den beskriver mina känslor i detalj. Jag känner med denna låten, känns som den handlar om mig. Åh hur jag älskar hur låtar kan röra en enda in i själen!

Something in your eyes
Makes me want to lose myself
Makes me want to lose myself
In your arms
There's something in your voice
Makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts
The rest of my life
If you knew how lonely my life has been
And how long I've felt so low
If you knew how I wanted someone to come along
And change my life the way you've done

Chorus: Feels like home to me
Feels like home to me
Feels like I'm all the way back where
I come from
Feels like home to me
Feels like home to me
Feels like I'm all the way back where I belong

A window breaks down a long dark street
And a siren wails in the night
But I'm alright 'cause I have you here with me
And I can almost see through the dark there's light

If you knew how much this moment means to me
And how long I've waited for your touch
If you knew how happy you are making me
I've never thought I'd love anyone so much

Chorus

Feels like I'm all the way back where I belong


Kärlekskonsert

Idag hade vi de 2 kärlekskonserterna med Enköpings kammatkör i Västerledskyrkan. Det var skitkul och jag njöt verkligen. Jag insåg att nervositet faktiskt inte behöver vara en dålig sak för mig för igår var jag verkligen taggad. Tabbar gör man ju alltid, men om inte dom skulle finnas så skulle man ju faktiskt inte ha något att jobba för!

Och vi i vokalensemblen körde Kings & Queens och det gick så jäkla bra, allt satt som en smäck och jag hoppas att de kändes smocka i magen på dom som tittade, höll jag på att säga. Kanske inte smocka, men ett bryskt uppvaknande i alla fall hehe! KUL KUL KUL, jag vill göra det igen!

Tack alla som kom och Puss & kram och allt sånt där!


Work Work

Har först jobbat 6 dagar i rad, ledig gårdag i v-ås och idag jobbade jag igen! Någon morgon vill jag bara vakna upp utvilad, kunna sova hur länge jag vill, det var så länge sedan.. Nu är jag i alla fall ledig två dagar, varav en är min födelsedag som jag känner på mig kommer bli en fin dag.

Idag efter jobbet, cyklade jag hem med musik i lurarna (min nyfunna gamla mp3!!), det ger en genast lite energi tillbaka. Sedan hämtade Freja upp mig och vi åkte och handlade saker tills imorrn då vi ska ha en middag för våra närmaste vänner, vilket ska bli jättemysigt! När vi handlat klart åkte vi till Max för att räkna ut some stuff och så att jag kunde pussa lite på älskling och sedan bar det av hem.

Syster gick och köpte en pizza som vi delade på och oturligt nog hade den banan på sig. Ajdå så tråkigt! Nu ligger jag bara och väntar på att rasmus ska sluta. 3 min kvar!!!! I skrivandets stund.

Jag hoppas morgondagen blir lyckad!En ascool bild jag tog på mig själv i hissen för ett tag sen...hahaha..haha. Jag tycker i alla fall att den är kul!


Tjuvstartar julen

Idag har jag Rasmus och Amanda vart i Västerås. Vi shoppade lite lagom (som en äkta svensson skulle kalla det). Vi tog såklart en fikapaus på Espresso House! Jag åt ngn choklad-cheesecake och sen snodde jag cookie-dough cheesecake av närsittande. Jag ÄLSKAR Espresso House!! Dom har de godaste sakerna. Och sen säljer dom ju brämhults juice också! Inte illa.

Sedan käkade vi Thai på en restaurang som hette Spicy Hot. Man fick jättemycket mat och lagom till att man slagit sig ner vid ett bord kom maten. Dagens inköp var en klänning, t-shirt och en jacka.

När vi kom hem gick vi in på Ica supermarket och min lillasyster köpte pepparkaksdeg och älskling köpte julmust som var ekfats-lagrad (läs: ingenting utöver det vanliga, smaken var Exakt likadan!). Sedan åkte vi även till coop, varför inte besöka alla matvaruaffärer i stan? Men jag skulle ha min brämhultsjuice!!

Efter det myste vi i systers rum alla tre och tittade på Glee och åt pepparkaksdeg tills magen sa ifrån.Mamma kan alltid bäst

Eller hur var det? Måla kan hon i alla fall bäst. Nu ställer mamma ut sina tavlor igen i EP galleriet här i Enköping! Dom kommer finnas där tills i slutet av november om jag minns rätt och jag hoppas att många tar sitt förnuft till fånga och går och kollar.


Mamma i Enköpingsposten.

Jag och syrran på mammas förra utställning


 
 

RSS 2.0