Don't make me walk when I want to fly

De senaste veckorna har jag;

Mottagit stipendium-
Med Cecilia på piano framförde jag en piano-version av Foo fighters- Learn to fly och det kändes bra. Enligt pappa var det bland det bästa jag gjort och jag är benägen att hålla med honom.

Tagit studenten- Jättekul dag som firades med släkt vänner och fest. Jag fick superfina presenter och det var en dag av glädje! Att äntligen få slippa skolan. Helt otroligt att det är över..

Fått jobb- Jag har börjat jobba extra på Max i Enköping. Jag lär mig fortfarande och de är alltid lite nervöst att komma till jobbet för att man vet aldrig vad som väntar, men jag är glad över att ha ett jobb!

Blivit medlem i ett band- Ett band bestående av tre sköna killar. Kalle på elgitarr, Gustaf på trummor och Rasmus på bas. Egentligen har jag hoppat in för bandets sångare som är bortrest hela sommaren, men jag har så himla kul så jag hoppas verkligen att det handlar om mycket längre tid än så, men det får framtiden utvisa. 

Denna vecka ser jag fram emot rep med bandet, foo fighters konsert på onsdag (kommer bli HELT jävla otroligt!!) och midsommarfirande.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0