Min bästa vän & jag!

Jag råkade komma över en del bilder på mig och Petra när jag kollade igenom mina fotomappar. Det är helt sjukt att vi kännt varann så länge. Sedan vi var bebisar! Tiden gör ibland att folk glider isär, tappar kontakten och går olika vägar i livet. Men inte vi! Det vet jag att våra mammor förundras över precis lika mycket. Nu jobbar vi till och med tillsammans och dagarna på jobbet med dig är dom allra roligaste!

Det finns inget jag älskar så mycket som att; skratta med dig så att jag får ont i magen. Dom där stunderna vi bara kan titta på varandra och veta exakt vad den andra tänker. Att jag kan lita på dig till 100% och veta att du ställer upp, precis som jag skulle göra för dig. Att du vet vad jag menar innan jag ens sagt det. Att jag egentligen inte ens behöver skriva det här, för du vet redan! En god vän har hört om dina bästa stunder, en bästa vän har levt dom med dig. Du förtjänar världen och jag önskar att du kunde se dig själv som jag ser dig. För att du är bäst!


   
     
   

  
   
  Varje tusendel, varje hundradel, varje sekund, varje minut, varje timme, varje dag, varje vecka, varje år och för alltid ut kommer vara en del av mitt liv och ha en särskild plats i mitt hjärta, Petra Brundin. De minnen jag har med dig är ovärdeliga!

(ville bara skriva det..)

ÄLSKAR DIG! PUSS


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag älskar dig!

2011-07-23 @ 23:22:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0