SCOORE

Idag fick jag min första lön! Yee-haaw! Den va inte så stor men den satt fan fint. Jag var och köpte arbetsskor för 400 spänn, det sved men okej man kanske inte bara kan köpa roliga saker jämt.. Jag har jobbat 17-20.30, det var ett skönt pass och gick jättefort. Jag som är så skicklig och sådär lyckades ju skära upp tre fingrar samtidigt på en vagn som jag skulle dra åt sidan underifrån..eller något.. Som tur var slapp jag ha på mig sånna där mini-kondomer på fingrarna som man egentligen måste. Dom är SÅ himla fula! Tur är ju även att plåstrerna är blåa, då kan ju ingen missa att jag misslyckats!

Efter jobbet åkte jag hem och sedan bar det av till coop för att byta en värmeskyddskräm till håret då flaskan va sprucken och sedan skulle jag hämta ett par skor jag beställt från Nelly.com. Jag la flaskan i en påse och la den i en väska. När jag skulle ta upp flaskan hade de läckt i hela väskan och i påsen, ååh alltid jag. Men jag böt den i alla fall och fick en värdecheck på 30:- från coop för besväret, det var ju gulligt!

Hämtade sedan skorna, som var precis så snygga som jag förväntat mig!! Och sedan var det storlek 36.. Jag hade beställt storlek 38. Så det är bara att byta och fixa och greja och skicka tillbaka och skriva papper och krångla och fuck you, jag ville ha skorna nu ju..

Nu sitter jag här och är uppe för länge, min specialité. Funderar på att se någon brakfin film och sedan sova, Morrs!

Kommentarer
Postat av: petraaaa

älskar de blåa plåsterna!!!

2011-07-22 @ 20:55:39
Postat av: petra igen

haaha ingen aning om vad plåster heter i plural xD

2011-07-22 @ 20:56:35
Postat av: Svar

hahahaha du är för skön!

2011-07-23 @ 00:41:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0