Heter alla Glenn i Göteborg?

Det ska jag ta reda på hehe.. Jag fick min semester beviljad idag, så den 1-14 aug är jag fri från frityroljan of doom. Den 4-7 aug drar jag med med brudarna till Götet för att gå på Liseberg, äta gott och bara njuta av livet. Det blir ev Filippa, Emelie, Jossan, Texas Cowgirl aka Lollo, Bella, Bea, Petra och Freja! Och jag såklart men jag är aldrig eventuell. Jag är numera en självklarhet! Om jag och Emelie hamnar i samma bil tycker jag synd om medresenärerna. Det kommer va party!

Idag jobbade jag 17-01. Det var kul idag, det flöt på! Jag har utvecklat en djupare kärlek och förståelse till tanter, dom är så sega så då kan jag omöjligt göra fel. Sen vill dom stå och prata också vilket kan vara trevligt! Sedan var det en jättesöt kille som beställde från mig idag, som va lite flörtig och pratglad. Han hade JÄTTEFINA bruna ögon, stog fan och funderade på att skriva mitt mobil nr på kvittot men jag vågade fan inte. Han kom tillbaka en gång till sen också.. Samma tanke gick runt i mitt huvud, men VÅGA göra det på jobbet, i en maxmössa? Neeej? Hatar när det kommer snygga killar på jobbet, eller hat-älskar! Jag gick till och med till den där killen och serverade hans andra beställning, bara för att..

När jag kom hem efter min dricka cola och rapa-cykeltur nighttime deluxe så har jag inte gjort något vettigt. Jag prövade bla att göra varma mackor med jordnötssås i, vilket var ätbart men det var fan ingen höjdare. Kul att jag framställer mig själv som ett vider. Aja, igår kom jag på att jag inte sett jackass the movie 2 så jag kollade på den och garvade sönder, blev kär, blev glad, blev äcklad. Gillar dom sjuka grejerna dom gör, men äckelpäckel-grejerna skulle jag klara mig utan. Nu ska jag fortsätta att göra ingenting. BYEKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0