Grönalund 12/6

I tisdags var jag på Grönan tillsammans med mamma, Amanda och Petra. Vi hade skitkul! Jag fick min efterlängtade sockervadd och vi såg Zlatan!! Han satt med sin familj på en balkong och gömde sig med solbrillor på. Vi vart så himla till oss så jag och min syster ville typ inte åka mer karuseller, vi ville hänga med Zlatan. Vi stod då i kön till Extreme som gjorde att vi kunde se han mycket bättre då vi kom upp på samma höjd som han var. Dock är ju Extreme en attraktion som gör att man åker upp och ner, men det är inte varje dag man får se Zlatan upp och ner!

När sällskapet åkte uppskjutet mådde jag lite illa så ja satte mig ner och tog det lugnt ett tag, vilket jag inte skulle ha gjort för att min kära mor tvingade upp mig på frittfall.....Det syns kanske att jag fruktar för mitt liv? Lägg märke till hur hårt jag håller min mammas hand. Mamma ser för övrigt ut som ett psycho på den här bilden, inte för att någon av oss visar sin vackraste sida haha. Askul bild! Vi åkte allt som var värt att köa för och sedan åt jag cupcake med glass, de va huuur gott som helst, ska fan ta patent på den efterrätten. Cupcaken va min glassen snodde jag av syrran. Awesome!

Det stora ämnet denna dag va mina pattar.. Oh no she didn't! Jooo, det började med att mamma tkte jag valt ett för urringat linne, de va inte så farligt egentligen men men. Det kommenterade hon hela dagen, min mor. Sedan åker vi pendeln in från Solna till Sthlm C och jag har solglasögon på mig (alltså kan jag titta på folk utan att de ser att jag tittar) och en utländsk kille sitter och råglor på mina behag (läs RÅGLOR) hela vägen och jag skämtar inte. Då hade jag dragit upp linnet till hakan. Sedan på alla foton på grönan visar sig mamma ha rätt. Man ser lite too much.. Aja sen i alla fall. På väg hem, så går vi förbi ngra killar på sergelstorg..också utländska.. Varpå den ena busvisslar och utbrister; Åååh stora pattar. Och jag och petra tittar på varann och petra säger; Jadu de va inte till mig! Och sedan börjar vi ASGARVA. Vem fan säger så????? Och vad är grejen? Ska jag kanske bli en trogen användare av polotröja i fortsättningen? Och ja, man kanske ska vara lite finkänsligare i bloggar osv men orka det, jag tyckte det va värt att nämnas.

På Pendeln hem så satt en kille och pratade franska och jag och Petra satt och försökte lista ut vad han sa. Han hörde det och började då prata franska med mig. Jag svarade så gott jag kunde. För varje sak han sa på franska som vi inte förstod, så satt vi och frågade varann "vad betyder det? blablabla" Och sedan när vi setat där och försökt tyda honom så börjar han prata svenska..... Fyfan så pinsamt!... Han sa att han tyckte min franska va bra, bullshit haha. Sedan satt vi och snackade tills vi skulle gå av.. Trevlig prick!

Väl i bilen somnade vi i allihop! Utom föraren såklart, de hade inte vart vackert.. Sedan beställde jag och syrran 20 pack nuggets och åkte hem och myste.

Bäst dag! (då syftar jag på karusellerna, förtäringen och sällskapet såklart..)       
       
   

Kommentarer
Postat av: petra

så sjukt härlig dag!!! :D

vad fin bilden var i svartvitt, skicka sen (a) och sen får du skicka fritt fall-bilden också, skönast juu ;D hehe..

2011-07-22 @ 20:59:31
Postat av: Svar

Världsbäst :D Påminn mig så fixar vi det ;)

2011-07-23 @ 00:39:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0