Change your mind

Idag gällde 16-23 på Max som blev till 23.30.. Jag trivs mer och mer, ibland är det faktiskt kul att jobba! Det är bara för att man jobbar med så många sköna människor, har man sådana omkring sig så går tiden fort. Idag var det ett äldre par som hade med sig en liten flicka på ca 5-6 år som de beställde åt. En Maxbox med falafel, för att hon var tydligen vegetarian. What the fuck?! Är det ungen som bestämt det själv eller är det morsan som tvingat henne? Man undrar ju.. Snacka om beslutsam ung dam annars, herregud.. Ät hamburgare förfan unge!

Idag kom även min kära vän Akam in på Max, som varit borta i grekland i flera månader. Och det var första gången jag såg honom sedan han åkte. Han hade sett mig utifrån och ville komma och hälsa, det var ju trevligt av honom och gjorde min kväll. Shit vad det känns konstigt att se en människa man inte träffat på så länge, men ett BRA konstigt endå!

Några andra som gjorde min kväll var två svenska snubbar som bilat  hem från norge. Haha, älskar pratglada och flörtiga människor som ramlar in på kvällen. Så himla härligt! Synd att man typ aldrig kommer träffa vissa sköningar som tittar förbi igen bara.. 

Imorrn ska jag träffa kära Marta innan hon åker till Spanien, det kommer bli massa spännande snack och det ser jag fram emot!

Det var nog allt jag hade på hjärtat! Gnight


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0