00:58 - Sånna där djupa jobbiga tankar utan svar

Hur ska ens omgivning, eller världen för den delen kunna veta vem man är eller få rätt uppfattning om en om man inte är 100% säker på vem man är själv? Man byter stil, byter smak och man ändrar åsikter. Man gör felval, man ångrar sig och man snubblar fram i livet. Man kommer alltid ställas inför nya dilemman, nya situationer, som kräver nya val och nya styrkor i dig du inte ens visste fanns, och jag antar att det är så det kommer vara livet ut.

Något jag avskyr, är hur folk tycker saker om en utan att veta vem man är. Dom där människorna som dömer. Jag kanske är en av dom ibland,  och det skämms jag för men jag är alltid öppen för att ändra åsikt om folk. Om dom nu inte verkligen är dumma i huvudet på riktigt. Alla dömer vi ibland. Folk bestämmer sig snabbt, drar förhastade slutsatser. Dom  tror dom känner dig, utan att egentligen ha en aning. Kan man vänja sig vid att vara missförstådd? Vissa perioder bryr jag mig så himla mycket, fast det dominerande är att jag inte bryr mig ett dugg och det kan vara otroligt skönt. Men man bryr sig ALLTID om vad människor som man älskar tycker om en.

De enda som känner en på djupet, är egentligen dom som man delar sina tankar med. Dom som du skrattar med, gråter med och som ser dig flippa ur totalt för att sedan hitta din väg tillbaka. Sånna där äkta fina underbara saker som är förlåtande för att dom vet att det inte är lätt. De som älskar dig i din operfekthet. Jag älskar dom, precis lika mycket tillbaka!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0