Its not about the happy ending, Its all about the story

Så vad har hänt de senaste dagarna? Jag jobbade hela helgen och det var tungt. I lördags hade jag kvalitetstid med Jessica och vi började prata om att spontan-tatuera oss. Hon fick igång mitt tatuerings-hets igen med andra ord. Och jag vill, vill, vill!! Och ev pierca mig! Sedan tog vi en sväng förbi jobbet och köpte mat på natten, mums!

I söndags jobbade jag mitt sista pass innan semester, och det var så skönt efteråt. Min semester ser för tillfället ut att bli 3 veckor för tillfället då jag bara har fått ett pass den 21a, vilket faktiskt känns skönt.

Igår gjorde jag grekisk sallad och kollade på film. Började även diska och städa då jag fick reda på att pappa skulle komma hem imorrn och jag måste säga att det ser inte så himla farligt ut i lägenheten alls, I've been good! Idag fortsätter städandet.. Men först ska jag steka lite ägg och äta frukost!

På torsdag åker jag med Petra, Emelie, Lollo, Jossan och Freja till Gbg! Det ska bli så jävla kul!! Då blir det Liseberg, äta ute och bara ha det bäst. Hoppas även på shopping då mitt shoppingbegär är äckligt stort just nu. Underbart, som jag längtar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0