Dark mind, Bright future

Det här kanske inte är något man heller borde skriva i sin blogg, men jag bara måste skriva av mig nu. För några månader sedan vaknade jag av att jag liksom ströp mig själv. Några gånger var det med täcke och annars va de mobilsladden och det är helt sjukt!! Några av mina vänner vet om det för man blev ju rädd som fan när man vaknar med en spänd sladd runt halsen. Inatt drömde jag mardrömmar igen. Det enda jag minns är att det var på lärksoppsg där jag bodde förrut och jag var rädd. Jag var inne på toaletten på övervåningen och det var helt ångit i rummet och jag försökte andas in det genom att hyperventilera, vad jag förstår det som försökte jag mer eller mindre ta mitt liv. Sen kom mamma upp och skrek efter mig, men jag kunde inte svara (som alltid i drömmar) och mamma gav mig cigaretter(!?). Det är typ det jag kommer ihåg, och jag vaknade av att jag låg under täcket och jag tror de va därför det var så mörkt i drömmen och att jag inte kunde andas ordentligt. Usch jag tycker det är så läskigt, å sen är man helt chockad när man vaknar..

Sedan fortsätter jag ju kolla på skräckfilmer fast det inte är särskilt bra för en så orolig person som jag är. Och jag har börjat bli jättesuper rädd för clowner. Jag är jättemörkrädd och ser i syne och massa shit när jag ska sova. Endå ska jag fortsätta se på dom där förbannade skräckfilmerna. Jag är rentav dum i huvudet.

Idag är dagen innan Gbg-resan vilket betyder packning. För övrigt så tänker jag gå till biblioteket och låna lite böcker. Jag tycker om biblioteket. Fast när jag är där får jag lite ångest över att man inte kommer hinna läsa allt man vill innan man dör. Pappa tycker nog jag är lite knäpp som inte åker och badar. Men jag vill ju inte åka ensam. Vi får se vad som händer idag, ikväll ska jag och pappa i alla fall hem till Susanne för att äta räkor! Yum!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0